Ballroom Bucuresti

LISTA CU BALLROOM DIN BUCURESTI SI SALI PENTRU EVENIMENTE, CU OFERTE SPECIALE SI DATE DISPONIBILE

BALLROOM DUPA ZONA
Berceni
Bucurestii Noi
Decebal
Militari
Mogoşoaia
Pantelimon
Pipera
Uranus

American Ballroom

Bd. Basarabiei nr. 256 (incinta Faur, Poarta 1), Bucuresti - zona Militari , Pipera , Pantelimon
Viziteaza: www.americanballroom.ro
0756-116-009, 0758-839-395, 0756-066-713
Tipul: Locatie nunta botez, Ballroom
VisaMasterCardAmerican Express
Poza American Ballroom Poza American Ballroom Poza American Ballroom Poza American Ballroom Poza American Ballroom Poza American Ballroom Poza American Ballroom Poza American Ballroom
CAPACITATE: 50 - 300 locuri; PARCARE: proprie;
ALTELE: mese festive; organizeaza nunti;
Pe site de la: 17-06-2014

American Ballroom vă stă la dispoziție pentru a vă organiza evenimentul perfect: indiferent dacă este vorba despre o nuntă, un botez, o petrecere aniversară, o reuniune de familie sau de o reuniune corporatistă, veți beneficia de o locație specială și de cele mai bune servicii oferite de o echipă de profesioniști.

Ne recomandă facilitățile de ultimă generație, spațiile flexibile și atenția pe care o acordăm fiecărui detaliu. Vă punem la dispoziție trei locații (în Militari, Pipera și Pantelimon), cu un total de 11 saloane de evenimente, cu arhitectură și finisaje distincte, care pot răspunde celor mai sofisticate cerințe.

Meniurile diversificate, întotdeauna proaspete, sunt concepute și atent verificate de maeștri în gastronomie, cu experiență în organizarea de evenimente și pot satisface cele mai exigente cerințe în materie de preparate culinare.

Echipa American Ballroom este pregătită pentru a oferi o suită de servicii suplimentare. Asigurăm decorurile pentru sală și pregătim totul după preferințele voastre, cum ar fi aranjamente florale (mese și prezidiu), baloane, decoruri personalizate (mese, scaune etc.), cadouri (mărturii sau cadouri personalizate pentru participanții la seminarii, conferințe etc.), invitații, meniuri, cartonașe personalizate, bar de fructe, cascadă de ciocolată, sculpturi în gheață, agenți de pază, hostess, servicii foto și video, lumini, sonorizare, traducere simultană, consiliere de specialitate etc.

Vă oferim o experiență unică, personalizată, la cele mai înalte standarde. Atmosfera elegantă și caldă, relaxată și impresionantă pe care o punem la dispoziție, tehnologia de ultimă oră, servirea impecabilă și preparatele rafinate pe care le oferim constituie combinația potrivită pentru un eveniment de bun gust.


Viziteaza www.americanballroom.ro pentru mai multe detalii!
Presidential Ballroom - Restaurante Bucuresti
Crystal Palace Ballrooms - Restaurante Bucuresti
American Ballroom - Restaurante Bucuresti
Metropolitan - Restaurante Bucuresti
Zahana 33 - Restaurante Bucuresti
Aubert Berceni - Restaurante Bucuresti
Vatra Neamului - Restaurante Bucuresti
Phoenix Cernica - Restaurante Bucuresti
Imperial Ballroom - Restaurante Bucuresti
prima pagina | listeaza un local | publicitate pe site | contact © BallroomBucuresti.ro