Ballroom Bucuresti

LISTA CU BALLROOM DIN BUCURESTI SI SALI PENTRU EVENIMENTE, CU OFERTE SPECIALE SI DATE DISPONIBILE

BALLROOM DUPA ZONA
Berceni
Bucurestii Noi
Militari
Mogoşoaia
Pantelimon
Pipera
Uranus

Ambery Hall

Str. Bucuresti Nord nr. 15-23, Bucuresti - zona Pipera , Uranus
Viziteaza: www.amberyhall.ro
0726.232.259
Tipul: Locatie nunta botez, Ballroom
VisaMasterCard
Poza Ambery Hall Poza Ambery Hall Poza Ambery Hall Poza Ambery Hall Poza Ambery Hall Poza Ambery Hall Poza Ambery Hall Poza Ambery Hall
CAPACITATE: Clasic, 180 persoane; Lights, 220 persoane; PARCARE: proprie;
ALTELE: salon nefumatori; mese festive; organizeaza nunti;
Pe site de la: 22-04-2011

"Intr-un Bucuresti mai curand cenusiu, orice pata de culoare si bun-gust ca Ambery Hall e mai mult decat binevenita. Felicitari initiatorilor si mult succes mai departe!" Mircea Cartarescu

Ambery Hall si-a propus sa ofere clientilor sai solutii complete pentru organizarea oricarui tip de eveniment, in cele doua saloane special destinate - nunti, botezuri, petreceri private sau de firma, conferinte, seminarii, intalniri de afaceri, lansari de produse si evenimente mondene.

Ambery Hall dispune de doua saloane de evenimente - nunti, botezuri, petreceri corporate, conferinte, lansari de produse, etc.

AMBERY HALL CLASIC

Ambery Hall Clasic reprezinta solutia ideala pentru organizarea evenimentelor speciale din viata dumneavoastra! Intr-o atmosfera calda, romantica si prietenoasa, aici puteti regasi farmecul vremurilor de altadata, aici veti simti pasiunea si implicarea personala a oamenilor nostri!

Din punct de vedere tehnic, Ambery Hall Clasic inseamna o locatie selecta in zona de Nord a capitalei, echipata cu sisteme ultramoderne de aer conditionat, beneficiaza de terasa exterioara, parcare pazita si spatii verzi generoase.

AMBERY HALL LIGHTS

Ambery Hall Lights vine in intampinarea clientilor Ambery Hall cu un nou model de design, usor modernist, cu lumini arhitecturale programabile in diferite culori, lumini speciale pe ringul de dans, proiectoare deasupra aranjamentelor florale si elemente de decor spectaculoase.

Sala pastreaza ideile de baza din conceptul Ambery Hall: o singura sala de evenimente in intreaga locatie, bucatarie proprie, personal angajat permanent, parcare pazita, grup electrogen, atentie sporita pe fiecare detaliu!

ALTE SERVICII

In completarea ofertei de preparate culinare - retete romanesti si internationale, Ambery Hall va pune la dispozitie toata gama de servicii specifice organizarilor de evenimente:

  • wedding planner
  • aranjamente florale pentru salon si biserica
  • decoratiuni speciale

Viziteaza www.amberyhall.ro pentru mai multe detalii!
Presidential Ballroom - Restaurante Bucuresti
Crystal Palace Ballrooms - Restaurante Bucuresti
American Ballroom - Restaurante Bucuresti
Metropolitan - Restaurante Bucuresti
Zahana 33 - Restaurante Bucuresti
Aubert Berceni - Restaurante Bucuresti
Vatra Neamului - Restaurante Bucuresti
Phoenix Cernica - Restaurante Bucuresti
Imperial Ballroom - Restaurante Bucuresti
prima pagina | listeaza un local | publicitate pe site | contact © BallroomBucuresti.ro